Återstående kursutbud m.m.

Anmäler du dig ensam till våra kurser (obs. gäller inte våra höst- och vårfester, här är alla medlemmar välkomna) kommer du att ställas i kö. Vi försöker alltid att se till att kurserna innehåller jämna par och det innebär att du kanske inte får antagningsbesked direkt. I regel (inte alltid) brukar det lösa sig. För att du ska få börja på en kurs måste du ha fått ett antagningsbesked med ett OCR-nummer.
Får du förhinder, och vill avboka kursen, festen m.m. Skicka ett mail till bokningsansvarig Eva Oldhammer eller Susanne Lundborg kursanmalan@odf.nu

Våra kursledare utbildas kontinuerligt genom Svenska Danssportförbundet. Då vissa av kursledarna dessutom själva är aktiva tävlingsdansare är de alltid uppdaterade med de senaste nyheterna inom danssporten.


Kurs i vals 2 x 2 timmar


Kurs i vals 2 x 2 timmar kl. 18.30-20.30, 26 november och 3 december

Kursstart: 26 november
Antal tillfällen: 2
Pris: 200 kr
Plats: Limhamnsvägen 111, vår ordinarie danslokal. Hitta hit!
Medlemskap: Behövs inte
Valskurs med Mats Andersson och Camilla Timrup
Dags att lära sig grundstegen i vals! Vals är en populär pardans, som dansas till musik i tretakt. På baler och bröllop inleds dansen oftast med en vals, men valsen dansas även inom så vitt skilda sammanhang som folkdans, tiodans och argentinsk tango. Under två timmar sätter du grunderna i vals tillsammans med Mats och Camilla. Upptäck glädjen i dansen, träffa trevliga människor och dansa till härlig musik! Kursledare är Mats Andersson och Camilla Timrup Du behöver inte vara medlem i ÖDF för att gå denna kurs. Kursen stängs för anmälan så snart den är fulltecknad, men sista anmälningsdagen är den 24 november kl. 12.00.
VÄLKOMNA!Kursledare:
Camilla Timrup och Mats Andersson

Fredags- och lördagsdanser
Kursledare överst fr.v.:
Håkan Raflund/Lena Modin Raflund, Ingvar Sundqvist/Lena Clarén, och Mats Andersson/Camilla Timrup

Återstår - Lördagsfox med prova på/work shop 24/11 och 29/12 kl. 18.30/19.30-22.00

Start: 7 september
Antal återstående tillfällen: 2
Pris: Prova på/work shop samt dans, 40 kronor för medlemmar i ÖDF och 60 kronor för övriga. Endast dans, 20 kronor för medlemmar i ÖDF och 40 kronor för övriga
Plats: Limhamnsvägen 111, vår ordinarie danslokal. Hitta hit!
Medlemskap: Behövs inte
Lördagsfox med prova på/work shop
Två fredagar och tre lördagar under hösten arrangerar ÖDF prova på/workshop med efterföljande socialdans i fox.
Prova på/work shop varar ca. en timme mellan kl. 18.30-19.30. Därefter börjar socialdansen fram till ca. 22.00.
Demokratisk dans. Du kan komma som singel eller tillsammans med en danspartner, men vi ser helst att du dansar med många under kvällen.
Kursledare: Lena Modin Raflund/Håkan Raflund (7/9), Lena Clarén/Ingvar Sundqvist (29/9, 24/11, 29/12) och Camilla Timrup/Mats Andersson (2/11)
Du behöver inte vara medlem i ÖDF för att delta.
VÄLKOMNA!