FAQ Vanliga frågor och svar vad gäller anmälan, avhopp m.m.

Jag har gjort en anmälan, men inte fått något besked från er om att min anmälan är registrerad. Vad har hänt?
Det händer ibland att mail från oss hamnar i din skräpkorg istället för i din inkorg. Kolla din skräpkorg i din mailbox. Hittar du fortfarande inget mail från oss maila oss på kursanmalan@odf.nu.


Jag anmälde mig till en kurs för länge sedan, men har inte hört något från er sedan dess. Vad har hänt?
Om du anmält dig i god tid och inte fått mail med antagningsbekräftelse eller kö-plats 3-4 veckor före kursstart, bör du kolla i din skräppost. Hittar du inget mail från oss i din skräppost maila oss på kursanmalan@odf.nu.

Jag har gjort en singelanmälan och står i kö på en kurs. Nu har jag hittat en danspartner. Hur gör jag?
Om du redan står i kö och hittar en danspartner går det bra att danspartnern anmäler sig till kursen och skriver att hen vill dansa med dig i rutan för eventuella upplysningar. Vi parar då ihop er och ni blir antagna till kursen båda två (om det finns plats i gruppen). Observera att danspartnern som du vill bli ihop-parad med INTE får vara antagen till kursen redan.

Jag har gått Bugg fortsättning 1 men vill byta till fortsättning 3 nästa termin. Får jag hoppa över en nivå?
Om du vill hoppa över en nivå eller att du som ny medlem vill börja dansa i ÖDF på en nivå som inte är grundutbildning måste du få klartecken från din "gamla" kursledare alternativt dansa upp för någon av våra kursledare på torsdagsdansen. Vid anmälan till kursen skriver du vem inom ÖDF som du har pratat med och som har gett dig klartecken

Jag har anmält mig till en kurs hos er, men hamnat på reservlistan. Hur vet jag om jag kommer med på kursen? Kan jag följa min anmälan hos er på något sätt?
Om du skapar ett konto på Dans.se (klicka på ”Ny användare? Välkommen att öppna ett konto!” och följ anvisningarna) så kan du logga in där och titta på vilket nummer du har i kön. Där ser du också alla dina anmälningar, om du är antagen eller avbokad.

Jag har anmält mig och blivit antagen till en kurs, men vet inte om jag har möjlighet att gå. När är sista dagen för avbokning?
Efter besked om antagning har du en ångerperiod på 14 dagar då du kan avboka utan kostnad. Därefter är din anmälan bindande och avgift tas ut vid avbokning. Se våra regler för avbokning i våra bokningsvillkor (LÄNK).

Tillbaka till sidan "Kursutbud"
Tillbaka till sidan "Anmälan"